Workshops

zaterdag 12 september 2015

3-jarig bestaan The Stamping Cottage !

Volgende week demo ik de hele dag bij de jarige Stamping Cottage ! Megaleuk !
Op zondag 20 september a.s. ben jevan harte welkom in Schaijk.
 
We vieren dan dat we 3 jaar bestaan, toch bijzonder in deze pittige tijden. Onze bezoekers trakteren we die dag met 6 prachtige demonstraties, feestelijk lekkers en voor iedere betalende klant* een cadeau.
 
Want wie jarig is … trakteert! 

Zelfs met vervoer, want kom je met de trein dan halen we je op in Oss en brengen we je terug. Wel even een mailtje sturen naar info@thestampingcottage.nl

 
Corine van Kuilenburg
Corine van Kuilenburg komt demonstreren met de Chocolate Baroque stempels in combinatie met haar favoriete inkt. Dus heb je vragen, wil je eens kijken wat dit materiaal zo bijzonder maakt loop dan de 20e eens binnen.
Hermine Koster
Hermine Koster is ook een bekende in deze prachtige hobby die stempelen heet. Ze werkt de 20 september o.a. met de VivaLasVegaStamps – haar favoriete merk en met haar favoriete kleurproducten. Op de typische Hermine manier, wat inhoudt dat je meer uit je stempels haalt!
 
 
Geralda Jansen
Geralda Jansen komt demonstreren met de Aquawash en met Brusho. Dus heb je vragen, wil je eens kijken wat dit materiaal zo bijzonder maakt loop dan de 20e binnen.
Liesbeth Fidder
Liesbeth Fidder is helemaal weg van de mooie stempels van o.a. Darkroom Door. Maar je moet Liesbeth m.n. aan de slag zien als ze op haar typische manier zit te werken, want dat kun je ook met andere stempels bereiken.
 
 
Eefke Moes
Eefke Moes, een van de grondleggers van het stempelen in Nederland, komt demonstreren met alcoholinkt, huishoudfolie (!), yupo papier en een beetje van haar magie.
Kyra Harreman
Kyra Harreman is helemaal gevallen voor de prachtige stempels van Altenew. Zij demonstreert wat deze stempels in combinatie met inkt en markers zo bijzonder maakt.
 
 


Marga en Angela bij de opening in 2012, toen nog geen benul hebbend hoe leuk een winkel runnen kan zijn en hoe gaaf het is om workshops te geven.2 opmerkingen:

Willy zei

Super leuk Liesbeth!!

Ellen zei

Top Liesbeth!