Workshops

zondag 5 augustus 2012

Nieuwe Lynne Perrella stempels !!

Bij het inkopen van nieuwe stempels bestelt Louise soms wat extra, omdat ze weet dat sommige mensen ze NIET kunnen weerstaan... ;-)  ( en ik ben NIET de enige ! )
En vrijdag was het weer zover: een doos vol van de gloednieuwe Lynne Perrella Collection 9 t/m 15 van Paper Artsy. Wow, wat mega mooi !
Tja en dan moet je dus gaan kiezen... de 2 of 3 mooisten... of zal ik er 4 doen...? Of toch 5 of 6 ...??
Aan het eind van de middag had ik nóg geen keuze gemaakt dus .. dan maar allemaal. Ze zijn namelijk echt te mooi om te kunnen kiezen ! :-D
Ik ga er natuurlijk nog véél meer mee doen, maar vrijdagavond heb ik eerst eens wat simpele atc's gemaakt om van de prachtige stempels en afdrukken te genieten. Het zijn de stempels die het doen, daar hoeft niet veel bij. Ik vind ze helemaal geweldig !!
5 opmerkingen:

Karin zei

Toen ik las dat er nieuwe Lynne Perrella stempels waren gekomen, vroeg ik me al af hoeveel je er uit zou zoeken :)

Anoniem zei

Ha Liesbeth, meid ik ben het helemaal met je eens, deze stempels zijn gewoon veel te mooi om een keuze te maken...toch moet dat soms even he maar het is moeilijk want ze zijn allemaal prachtig!
Groetjes van Anna Lemsma

Gerrina zei

Wow; die stempels zijn inderdaad mooi! Maar de sfeer die jij maakt op je ATC's mogen er ook zijn!
En och arme, wat kreunt die portemonnee af en toe toch erg door deze hobby.... Groetjes, Gerrina

Deborah zei

You have them all! Wow! Love what you've done with them.

butterfly zei

WOW! I completely understand why you were so tempted, and I admit I'm quite envious!! You've done such lovely work with them already though, that I forgive you for having them when I haven't!!!
Alison x