Workshops

dinsdag 19 april 2011

Art Specially Event , en de ,generale repetitie'.


Afgelopen weekend was er weer het super leuke Art Specially stempel Event in Zeist! Natuurlijk waren we weer van de partij met Art Journey. Geweldig was het weer ! Héél gezellig en lekker druk,onze stand was weer de allermooiste :-D, héél veel leuke bekende en onbekende mensen ontmoet,
onderling erg veel plezier gehad en gelachen, inspiratie opgedaan, en voor het eerst heb ik een workshop gegeven ! Dat vond ik best wel heel spannend en heb dan ook niets aan het toeval over gelaten tijdens de voorbereidingen. Om echt niets te vergeten en om te kijken of een uur echt genoeg was heb ik een generale repetitie gehouden thuis. De slachtoffers waren: echtgenoot Henk, dochter Lotte en haar vriend Yarne. Ze hadden nog nooit gestempeld en vonden het nog leuk ook !

Henk, Lot en Yarne, bedankt !! Hierdoor kon ik de puntjes op de i zetten en heb ik niets over het hoofd gezien.


Binnen een dag na de aankondiging zaten alle workshops vol... 10 workshops met steeds 8 deelnemers. En het was super om te doen ! Lekker de hele dag in de geur van de beeswax en gelukkig was vrijwel iedereen erg enthousiast en blij met het resultaat.
Het hele weekend vloog weer voorbij en voordat we het in de gaten hadden zaten we zondagnacht na het uitladen van de vrachtauto weer in Sleen aan de koffie. Moe maar zéér voldaan. Ik vond het een groot feest ! Team, jullie ook allemaal bedankt !! Art Journey rules !! :-D


11 opmerkingen:

Willy zei

Schitterende tag, Liesbeth!

Anneke zei

Wat een superidee, die repetitie! Heel mooie tag!
Leuk ook die blik achter de schermen, lijkt me een mega klus zo'n stand opbouwen en weer afbreken!

Netty zei

I cannot find the translation button Liesbeth. Taking a guess you took a class with some great people and produced this wonderful tag. Happy Easter. Annette x

Janny zei

ik vind je tag helemaal geweldig!
jammer dat ik niet kon maar volgend jaar ben ik zeker weten van de partij!

wel een goed idee van je om je familie de workshop te laten doen!

Anoniem zei

wish I could have been there!

Asia zei

Tag is just beautiful :)
I was also looking for tlanslation button ;)

Yvonne zei

Ik heb de workshop gevolgd en het was erg leuk.
Bij mij in de kast hangt nu ook zo'n prachtige tag.
En het heeft me verleidt om wat knallende kleuren adirondack inkt te kopen :)
Groetjes Yvonne.

Hillie zei

Het was een super feest toch? Leuk, gezellig en een boel lol! Super leuke tag. Ik vind de foto's van de pre test erg leuk!!

Godelieve zei

Goed aangepakt met die repetitie! En prachtig resultaat.

Louise zei

Wat geweldig om de generale repetitie nu te zien op foto!! Mijn complimenten voor de geweldige voorbereiding, je inzet en de uitvoering van deze megaklus op de beurs. Je bent een kei!!!!

Saskia zei

Het was een fantastisch event en jouw workshop was ook zeer geslaagd. Erg leuk om te doen en de beeswax geeft een heel mooi effect.

Groetjes,
Saskia