Workshops

dinsdag 17 maart 2009

Besteld !

Deze beauty heb ik besteld voor mijn stempelhoek ! Omdat ik iedere dag stempel, meestal 's avonds, en ik niet op mijn (naai)zolder wil zitten en wél gezellig in de kamer, heb ik m'n stempelhoek dus in de woonkamer. Maar momenteel is dat één grote chaos van tafels, kratten, dozen, manden, een kleine spekkast en zelfs losse tassen met spullen.... ziet er echt niet uit. :-D (Wordt vervolgd met een voor- en na-foto, haha)
Vandaar dit rolluikbureau, kan ik alles lekker laten liggen en hup... klep dicht. Hij is 1.50 breed en 70 cm diep. Het is gemaakt van gebruikt teakhout en moet uit Indonesië komen, hopelijk is-ie er in mei of juni. (Deze foto's zijn van een andere teakwinkel trouwens)
Als-ie er is koop ik nog een grote kast ernaast, de maat afhankelijk van de ruimte die dan nog nodig is. Al een paar mooien gezien, gelukkig hebben ze die wel in voorraad !

5 opmerkingen:

http://truutske.punt.nl zei

Geweldig mooi rolluikbureau. Veel opbergruimte, kleine vakjes en lades. Volgens mij kun je haast niet wachten tot de aflevering daar is.
Wens je er alvast erg veel succes mee en ben natuurlijk benieuwd naar de voor/na foto's.

Astrid zei

Wat een beauty! Daar kan je vast lekker veel in kwijt. Ben ook heel benieuwd naar de voor en na foto's ;-).
XXX

Hillie zei

Prachtig Liesbeth!! Hopelijk komt het snel. We duimen voor je.

Annieta Vries zei

Wat een prachtig meubel! En als je dan straks lekker beneden kunt zitten werken, dan maak je vast nog véél meer mooie dingen toch?!

Corine zei

Wow! Wat een mooi meubel. Hier zul je zeker plezier van hebben.