Workshops

zondag 11 mei 2008

Workshopdagen van Leandra bij Art Journey !

Vrijdag en zaterdag waren er 2 superleuke worshopdagen bij Art Journey, waarvoor Leandra Franich (van Paper Artsy) was overgekomen uit Engeland ! Vrijdag heb ik er 3 gedaan en zaterdag nog 1 !
De eerste was een boekje met allerlei technieken... echt zo enorm leerzaam !! Leandra gaf ons de wereld aan tips en handige trucjes, en ze geeft supergoed les, heel duidelijk. Voor mij voor het eerst workshops in het Engels maar ik kon alles perfect volgen !
De tweede was een ,Lollypop' , een grote versierde bloem en een grote knijper die hem vasthoudt, het geheel kun je neerzetten... zou ik zelf niet snel maken, houd niet zo van deze stijl maar ik vond hem toch erg leuk ,live' en weer enorm veel toepassingen geleerd... bv hoe je nou écht goed met je Dabbers moet omgaan !
De laatste vrijdag was een prachtige tag, met o.a. grungeboard. Wéér heel veel nieuwe dingen geleerd !

Zaterdag heeft Addie me met de auto opgepikt en hebben we samen weer een workshop gedaan: een hele leuke boekomslag van aan elkaar genaaide lapjes. De stofjes maakten we eerst ,oud' en we maakten stempelafdrukken op stof, die er ook opgenaaid werden. Van binnen is het mooi afgewerkt en bestaat het verder uit tags, grote en kleinere. Paper Artsy (en dus Louise :-D) heeft een paar series prachtige stempels die we gebruikten, ze hebben allemaal met naaien te maken. Ik had nu niet veel geld maar je snapt dat ik die de volgende keer ALLEMAAL ga kopen, haha !!


2 geweldige dagen waren het... enorm veel geleerd van Leandra, érg genoten van de gezelligheid en we zijn weer gruwelijk verwend door Louise & Co.
Verder natuurlijk nog de nodige mooie dingetjes aangeschaft.. dat kán niet anders als je daar bent ;-)
Zaterdag is er weer een leuke workshop.. maar dan sta ik zelf op de KunstMarke !

3 opmerkingen:

Janny zei

hoi Liesbeth,
wat ontzettend leuk dat je mijn blog hebt gevonden en waaauwie wat een prachtige dingen heb jij op je blog staan!
ik heb al helemaal spijt dat ik zaterdag niet naar de workshops ben gekomen want dat boek ziet er zoooo gaaf uit zeg!
Ik vond het echt mega gezellig en op naar de volgende workshoppies bij Louise.... al ben ik er volgende zaterdag ook niet en ook niet de workshop met het inkleuren van Magnoliastempels want zoals je ziet op mijn blog doe ik niet anders *LOL*
Hopelijk heeft Anieta Vries nog iets leuks voor ons in petto
tot gauw!
groetjes Janny

Anne's Cards zei

Leuk zoveel moois te zien op één blog,prachtige werkjes maak je!!

Annieta Vries zei

Ja, wat een geweldige workshops hè? Ik vond het erg leuk om bij jou en Janny aan tafel te zitten (tot we weggejaagd werden ...).
Die workshop van zaterdag hadden mijn vriendin en ik ook graag gedaan, maar om twee keer naar Sleen te gaan was een beetje te gek. Maar het ziet er prachtig uit!