Workshops

woensdag 5 maart 2008

Tim Holtz tags bij Art Journey!!

Eindelijk weer eens tijd om te stempelen, ... en verslag te doen van de workshop bij Louise (http://www.artjourney.nl/) vorige week vrijdag ! We maakten een tagboekje met allemaal Tim Holtz -technieken. Louise had een demonstratie van de maestro zelf gevolgd de week daarvoor ! Veel ervan had ik echt nog nooit gedaan... verder ook veel geweldige tips van Louise, weer véél opgestoken !! O.a. ,Glimmermist' zelf maken, toepassingen van Grungeboard, een (voor mij) nieuwe manier van sponsen, stempelen met Dabbers en Fragments en Cracklepaint gebruikt ! Eigenlijk was alleen de alcoholinkt een ,ouwetje' voor me.
Ook was het weer mega-gezellig ... en heb ik natuurlijk weer het nodige ingeslagen!! Hier het resultaat van al die verschillende techniekjes:

2 opmerkingen:

bockel24 zei

Unfortunately I can´t read your Dutch text but I love your tags - great colours and designs!

Annieta Vries zei

Ook ik was die dag bij Louise om dit boekje te maken! Grappig hè? Ik vind het erg leuk dat je een reaktie op mijn weblog hebt gezet en dat je je hebt opgegeven voor de workshop. Dank voor je compliment! We zien elkaar in ieder geval dan! Tot die tijd ga ik zo nu en dan even op je weblog gluren hoor! Ik vind je brillen-bijdrage (volgende post) te gek !!!